Bosch Advies 

bestaat uit Geert Borkus en mr. Petra Schellekens. Wij zijn in 2009 met dit adviesbureau begonnen om op een integere en eigen manier datgene te doen waar we goed in zijn: opdrachtgevers helpen om goede aanbestedingen te organiseren en inschrijvers ondersteunen bij het opstellen van een winnende offerte.Geert Borkus

Geert heeft ruim 18 jaar ervaring met inkooptrajecten en Europese aanbestedingen. De eerste 10 jaar bij de gemeente Arnhem, waar hij de meest uiteenlopende producten en diensten heeft aanbesteed.  Voor de leergang aanbestedingsrecht aan de VU is hij cum laude geslaagd. Geert is geboeid door de juridische aspecten van een aanbesteding, maar heeft vooral interesse in de commerciële doelen ervan. Daarom heeft hij  in de acht jaar van Bosch Advies ook veel ondernemers kunnen helpen om hun inschrijving te verbeteren.

 Petra Schellekens

Petra is afgestudeerd jurist en heeft haar belangstelling voor het aanbesteden ontwikkeld bij het project Arnhem centraal. Voor de leergang aanbestedingsrecht aan de VU is zij cum laude geslaagd. Petra heeft niet alleen belangstelling voor aanbestedingen op het gebied van (geïntegreerde) bouwcontracten in de utiliteitsbouw en GWW, maar heeft ook bijna 20 jaar ervaring met aanbestedingen op uiteenlopende terreinen als  architectuur, afval en milieu, sociale dienstverlening en advocatuur. 

Daarnaast adviseert Petra overheden, adviesbureaus en ondernemers bij aanbestedingsvraagstukken en geeft zij lezingen en cursussen.